Menu

You are here

Vraag een (her)keuring aan en bespaar

Een veilige elektrische installatie: een absolute voorwaarde om een veilige thuis te creëren voor jou en je gezin. Laat daarom een van de elektriciens verbonden met elektriciteitenveiligheid.be je afgekeurde installatie in orde brengen.

Deed je dat? Vraag dan opnieuw een controle van je elektriciteit aan bij een van onze keuringspartners en krijg € 40 korting bij de herkeuring. Én maak kans dat wij de materiaalkost van je vernieuwde elektrische installatie terugbetalen.

Hoe vraag je die korting aan én hoe verdien je de materiaalkost van je elektrische installatie terug?

  1. Vraag een (nieuwe) elektrische controle aan bij een van onze partners.
  2. Vul je persoonlijke gegevens in.
  3. Laad je factuur op waaruit blijkt dat je voor materiaal van Niko én GE Vynckier hebt gekozen. Snel daarna vind je de kortingsbon van € 40 in je mailbox.
  4. Beantwoord de wedstrijdvragen om de materiaalkost van je elektrische installatie terug te verdienen. En kom jij als winnaar van de gratis materiaalkost uit de bus? Dan brengen we je daarvan via mail op de hoogte.
  5. Beantwoord een paar praktische vragen.
  6. Druk op de verzendknop.

Ik doe mee !

Je persoonlijke gegevens
Gelieve alle velden in te vullen
Laad je factuur op
Laad je factuur op en krijg korting op je herkeuring.
Documenten
File mag niet groter zijn dan 256 MB
File types die zijn toegestaan: pdf doc docx
Verdien je elektrische installatie terug

Liet je jouw afgekeurde elektrische installatie vernieuwen door een elektricien verbonden met elektriciteitenveiligheid.be? En je liet ook alles binnen de wettelijke termijn herkeuren bij een van onze keuringspartners? Wie weet ben jij dan de gelukkige aan wie we de materiaalkost van de elektrische installatie terugbetalen!

Deelnemen is heel eenvoudig: beantwoord onderstaande vraag. Daarmee bevestig je jouw deelname aan deze actie.

Slogan

Welke slogan zou je formuleren om andere mensen aan te sporen hun elektrische installatie aan te passen?

Wedstrijdvraag

Je kocht onlangs een huis met negatief keuringsattest, je huis is 35 jaar oud. Hoeveel tijd heb je om de elektrische installatie te laten herkeuren?

Praktische informatie
Door te antwoorden op enkele vragen maak je het de keuringsorganisatie heel wat gemakkelijker. Duid bij elke vraag het juiste antwoord aan. Je bent niet verplicht ze in te vullen.